Prefabrik Evler

Wiki Article

Prefabrik evlerin ortalama kullanım ömrü 50 yıl olarak belirtilmektedir. Satın alma aşamasında en iyi kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih etmek bu ömrü daha da artırmaktadır.

Geçiş koridorları, oda bölmeleri, mutfak, banyo gibi alanların tamamının yerleri tasarımda kolayca değişiklik yapılabilir niteliktedir. Bu durum hem tek katlı hem de çift katlı modellerin tamamında mimar ve tasarımcıların işini oldukça kolaylaştırmaktadır.

Prefabrik ev temeli üretici firmanın vereceği plana göre atılmaktadır. En doğru uygulama için theşağıdaki zemin betonu uygulama videosunu izleyebilirsiniz.

fifty tavan yüksekliği ve kendinden ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Tabi ki tüm kullanılan malzemelerde diğer firmalardan çOkay ayrıdır.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-four senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çOkay daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında 16 dns strafor ya da forty dns taş yünü, çatıda ise 10 santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Ayrıca elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemine de sahiptirler. Prefabrik ev almanın avantajları nelerdir? • Her mevsime uygun prefabrik evler yapılabilir. Uygun ısı ve ses yalıtımı sayesinde her mevsimde prefabrik evinizde rahat edebilirsiniz. • Montajı oldukça kısa sürede tamamlanan prefabrik evlere kısa süre içinde taşınabilirsiniz. Oldukça hızlı bir şekilde montajı tamamlanan ve kullanıma hızlıca hazır hale gelen prefabrik evler şehir hayatından bir an önce uzaklaşmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Prefabrik ev, resmi işlerin tamamlanmasının ardından 15 gün içerisinde tamamlanır. Betonarme bir evin tamamlanması için ise ortalama olarak bir iki yıl gerekmektedir. • Ön üretimli prefabrik ev evlerin bir diğer avantajı ise depreme dayanıklılıkları dır. Yapımlarında kullanılan pvc ve çelik karışımlı malzemelerin yapısı esnek ve hafiftir. ÇOkay hafif malzemelerden üretilmeleri sebebiyle prefabrik evler depremde sorun olmazlar.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Ayrıca prefabrik ev fiyatları 2024 yılına kadar daha da avantajlı bir hale gelmeye devam edecektir.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle prefabrik ev tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Sonrasında şap uygulaması yapılması ve köşelere balık sırtı şap yapılması gerekmektedir.

Prefabrik ev alırken önce bizim youtube, instagram ve Fb sayfalarımızda bulunan müşteri yorumlarımızı evlerin detaylı videolarını izlemenizi müşterilerimizle instagram ’da yaptığımız prefabrik ev soru cevap canlı yayınlarını izlemenizi tavsiye ederiz sonrasında tüm bilgiyi edindikten sonra Kocaeli Gebze’de https://www.miraprefabrik.com ki Türkiye’nin en büyük prefabrik ev fabrikamıza ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Report this wiki page